KIPON SERVICE

 
 
 
Een adapter is een product dat bestaat uit relatief weinig onderdelen, waardoor de kans op defecten beperkt blijft. Hierdoor is het voor ons als importeur erg lastig tot bijna onmogelijk adapterringen te servicen en/of repareren. Wanneer er een defect aan een product geconstateerd wordt, zal in de meeste gevallen en compleet nieuwe adapter geleverd worden, mits deze binnen de gestelde garantievoorwaarden en garantietermijn valt.

Let op: FotoVideoRetail.nl levert service en garantie voor KIPON producten welke gekocht zijn bij één van onze dealers die allen vermeld zijn op deze website waarbij het kan zijn dat wij een rekening ter inzage vragen. Voor producten die aangeschaft zijn buiten ons dealernetwerk, vragen wij u garantie te claimen bij de partij waar u het KIPON product gekocht heeft.
 

KIPON GARANTIE

 
 
 
Alle KIPON adapters, gekocht bij Officiële KIPON Dealers welke te zien zijn op deze website, worden geleverd met 3 jaar garantie. Deze garantie geldt op materiaal-, productie- en assemblagefouten gemaakt tijdens het productieproces. Mocht er iets mis zijn met uw adapterring, haal deze zelf niet uit elkaar maar zorg dat deze door ons nagekeken wordt. Garantie geven op een zakje onderdelen die samen een adapter moeten vormen is onmogelijk.

Kipon Links

Kipon Contact

Benro Nederland B.V.
Postbus 3220
5902 RE Venlo
info@kipon.eu

Kipon Voorwaarden

 
 
© 2019 BENRO Nederland BV
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook