KIPON PRODUCTEN

 
 
 
Alle KIPON producten welke door Benro Nederland B.V. worden aangeboden zijn verdeeld in onderstaande productgroepen.

• Adapterringen, adapters welke ervoor zorgen dat lenzen gekoppeld kunnen worden aan een camerabody terwijl ze niet hetzelfde montagesysteem hebben. Het gevolg hiervan is dat er handmatig gefocust moet worden.
• TILT adapters, adapters welke tussen de lens en camera geplaatst worden en kunnen tilten. Hiermee ontstaat de mogelijkheid om met een standaard lens te tilten voor bijvoorbeel architectuur fotografie.
• C Mount adapters, adapters die het mogelijk maken om lenzen van diverse merken te koppelen aan een camera met C Mount aansluiting, zoals bijvoorbeeld beveiligingscamera's.
• Omkeerringen, met een omkeerring kun je een standaard lens omgekeerd monteren op de camerabody wat een vergrotend effect geeft. Deze ringen worden veelal toegepast bij macro fotografie.
• T2 adapters, adapters die telescopen kunnen verbinden aan je camerabody wat het ‘digiscopen’ mogelijk maakt.
• Regenhoezen Telelenzen, degelijke hoezen welke een camera met telelens beschermen tegen regen, leverbaar in zwart en camouflage.
 

KIPON KWALITEIT

 
 
 
De kwaliteit van alle adapters van KIPON, worden gekenmerkt door een hoogwaardige aluminiumsoort, bewerkt met zeer nauwkeurige machines en een duurzame oppervlakte behandeling. De producten zijn tot in details verzorgd. De kwaliteit wordt naar de markt gewaarborgd door een garantie van 3 jaar, mits de adapters via een officiële dealer aangekocht zijn. Er bestaat helaas ook imitatie op de markt.
Door het zeer grote aanbod aan camera bodies en lenzen in de markt met een diversiteit aan merken en types, zijn er combinaties mogelijk van een body met een lens waarbij de KIPON adapter niet past of functioneert. Voor zover bekend zijn ‘non-matches’ aangegeven bij de productinformatie op deze website. Mocht u een ‘non-match’ ontdekt hebben, zijn wij u zeer erkentelijk als dit aan ons wordt doorgegeven. KIPON is voortdurend bezig met het innoveren van het producten waardoor er met regelmaat nieuwe producten worden gelanceerd.
 
 
© 2018 BENRO Nederland BV
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook