Over KIPON

 
 
 
FotoVideoRetail.nl is een jonge en zeer flexibele onderneming welke ontstaan is uit onze passie; Fotografie. Wij zijn begonnen met de verkoop van Benro statieven, monopods, statiefkoppen en accessoires. Kort nadat wij in contact kwamen met KIPON producten en de feedback erop vanuit andere landen, hebben wij besloten als exclusief importeur te starten met de verkoop van KIPON producten.
KIPON onderscheidt zich in de markt op gebied van kwaliteit ten opzichte van vele onbekende aanbieders van adapterringen en in prijs ten opzichte van de topmerken. Hierdoor durven wij gerust te stellen dat KIPON adapters worden aangeboden met een optimale prijs-kwaliteit verhouding.
 

Missie

 
 
 
FotoVideoRetail.nl. is leverancier van hoogwaardige producten voor de fotografiemarkt waarbij een hoge prijs-kwaliteitverhouding een hoofddoel is. Als importeur dragen wij zorg voor een grote lokale voorraad zodat we hiermee exact antwoord geven op de wensen van onze klanten. Door onze ruime productkennis en servicegerichtheid acteren wij als een adviseurs naar onze klanten en lossen samen met u alle vraagstukken op omtrent de door ons aangeboden producten.
 

Visie

 
 
 
Samen met onze dealers laten wij fotografen zien dat professionele producten te koop zijn tegen aantrekkelijke prijzen zodat niet alleen profs maar ook amateurfotografen gebruik kunnen maken van professioneel materieel zonder hiervoor diep in de buidel te tasten. Door het snel leveren van producten en zeker ook service, in combinatie met onze manier van werken en communiceren, zorgen wij voor een groeiend marktaandeel in de fotografiemarkt voor Benro producten in Nederland en BelgiŽ.

Kipon Links

Kipon Contact

Benro Nederland B.V.
Postbus 3220
5902 RE Venlo
info@kipon.eu
 
 
© 2019 BENRO Nederland BV
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook